Kursus og efteruddannelse i IT og kommunikation

IT- og kommunikationsfeltet udvikler sig med lynets hast. Hvis du ønsker, at din viden om IT og kommunikation forbliver up to date, anbefaler vi vores populære IT- og kommunikationskurser eller hele akademiuddannelser i Kommunikation og formidling eller Informationsteknologi.

IT-uddannelser og kommunikations-uddannelser findes i et væld af varianter ift. niveau, varighed og målgruppe.

På Erhvervsakademi MidtVest tilbyder vi to akademiuddannelser og herunder en række moduler, som er meget velegnet som enkeltstående kurser i kommunikation eller IT, fx Cloud, Systemudvikling eller Kommunikation i praksis.

Som kursusdeltager får du serveret værdifuld viden, som du efterfølgende kan anvende direkte på din arbejdsplads til f.eks. at forbedre arbejdsgangene i din arbejdsdag.

Et kursus eller en efteruddannelse klæder dig på til nye udfordringer på din nuværende arbejdsplads. Eller gør dig klar til at søge nye jobmuligheder, hvis du går med tanker om karriereskifte.

Vores bestseller-kurser inden for kommunikation og IT

Tag en hel efteruddannelse på akademi-niveau

Kommunikation er for dig

Vores kommunikationskurser og efteruddannelser henvender sig bredt til alle typer af medarbejdere og ledere, der har lyst til arbejde med deres kommunikative kompetencer på både et praktisk og strategisk plan.

Kurserne henvender sig også til den klassiske kommunikationsmedarbejder, som har ansvar for online og offline kommunikationsopgaver.

Vi har jævnligt kursister, der arbejder som fx:

  • Administrative medarbejdere
  • Projektledere
  • Ledere
  • Kommunikationsmedarbejdere
  • Content Creators
  • Webredaktører

Typisk for vores kursister er, at de arbejder bredt med kommunikation. Og derfor har de behov for en stor kommunikationsværktøjskasse og adgang til opdateret viden.

Begge dele får de ved at følge vores populære kommunikationskurser eller tage en hel efteruddannelse i form af vores forskellige, diplomgivende akademiuddannelser i kommunikation.

Bliv klar til dine IT-opgaver

Vores udbud af informationsteknologiske kurser og uddannelser appellerer til medarbejdere, som arbejder med – eller ønsker at arbejde med - IT, programmering og systemudvikling.

Vores kompetencegivende videreuddannelser klæder IT-medarbejdere eller kommende IT-medarbejdere på, så de kan varetage én eller flere af disse spændende og fremtidssikrede IT-arbejdsopgaver:

  • IT-sikkerhed
  • Grundlæggende programmering og algoritmeforståelse, som gør dig i stand til at oversætte konkrete problemstillinger, så de kan løses i et digitalt miljø
  • Cloud – netværk, placering af data og teknologiske platforme
  • Systemudvikling – hvor du bl.a. får kompetencer i at lav kravspecifikation til IT-systemer og systemudviklingsmetoder.

Undervisningen klæder dig på, så du lærer, hvordan software er konstrueret, og hvordan det kan tilpasses din virksomhed, herunder også vigtigheden af sikkerhed.

Du får desuden et grundigt indblik i, hvilke informationssystemer organisationer kan bruge – nu og i den nærmere fremtid. Der er stor efterspørgsel efter IT-profiler med denne type viden.

Kontakt og vejledning

Simone Torp
Simone Torp
Karrierevejleder
T: 29 69 81 70