Med forløbet Stress og facilitering af trivsel bliver du bevidst om, hvad der kan udfordre arbejdsmiljøet, og hvordan I sammen kan arbejde med trivsel på arbejdspladsen.

At nedbringe stress og skabe trivsel er komplekse processer, som kræver forståelse for det, der ligger bag og mod til at gribe ind og tage ansvar.

Trivsel er synonym med attraktiv arbejdsplads, så derfor arbejder vi med teorier, der giver forståelse af mekanismerne, der kan udløse stress, og det der skaber bedre trivsel, og du får værktøjer til, hvordan du kan være med til at håndtere stress og facilitere trivsel på arbejdspladsen.

Du bliver bevidst om

  • Hvad der kan skabe stress, og hvordan du sammen med kollegaer og ledere kan tage action
  • Hvordan du kan håndtere vanskelige sociale situationer på arbejdspladsen, så de ikke dræner jer for energi
  • Hvordan du kan igangsætte og udvikle mere af det, der skaber trivsel i hverdagen
  • Hvordan I skaber en sund kultur og et godt arbejdsmiljø i afdelingen eller teamet

Og hvordan du kan håndtere noget af det, som kan stå i vejen for trivsel på arbejdspladsen.

Forløbet er sammensat af fagene Stress i organisationer (37915) og Processfacilitering (37654), og med forløbet får du øjnene op for, hvordan du kan gøre en forskel for trivslen på din arbejdsplads. Faget er relevant for dig, der interesserer dig for trivsel i jeres organisation. Måske er du tillidsrepræsentant, mellemleder, eller en medarbejder, der gerne vil bidrage til det gode arbejdsmiljø.

Da faget er sammensat af 2 x 5 ECTS point vil forløbet være på 4 undervisningsdage og eksamen samt 4 undervisningsdage og eksamen