Kursus og efteruddannelse i finans og økonomi

Med en efteruddannelse eller et kursus i økonomi på Erhvervsakademi MidtVest får du chancen for at få opbygge eller udbygge dine kompetencer inden for økonomi, regnskab, revision, finansiel rådgivning og ejendomshandel.

På Erhvervsakademi MidtVest kan du tage både enkeltstående kurser og hele akademiuddannelser inden for finans og økonomi, som alle giver dig papir på dine opnåede færdigheder, når du er færdig.

Alle vores økonomikurser er enten en del af akademiuddannelserne i Finansiel rådgivning eller Økonomi- og ressourcestyring. Kurserne kan tages enkeltvis, og du kan efter et eller flere kurser beslutte dig for at tage en hel efteruddannelse i økonomi.

På Erhvervsakademi MidtVest får du en konkret og let anvendelig undervisning, som du – og virksomheden – vil få gavn af med det samme.

Efteruddannelse inden for økonomi og finansiering giver dig en række muligheder for enten at søge nye jobmuligheder, som fx ejendomsmægler, eller udvikle dig i dit eksisterende job.

Bliv ejendomsmægler

Drømmer du om en fremtid som ejendomsmægler? Så kan en akademiuddannelse med tre års undervisning på deltid være vejen frem for dig.

Når du gerne vil kunne kalde dig ejendomsmægler, er det akademiuddannelsen Finansiel rådgivning, du skal gå efter.

Uddannelsen består af to obligatoriske fag, hvorefter du tager de valgfag, der giver dig kompetencerne til at gå ind i ejendomsmægler-branchen.

Læs mere om din vej til at blive ejendomsmægler under Finansiel rådgivning.

Tag en hel efteruddannelse på akademi-niveau

Kontakt og vejledning

Simone Torp
Simone Torp
Karrierevejleder
T: 29 69 81 70

Aktuelle kurser inden for finans og økonomi