Kursus og efteruddannelse i finans og økonomi

Med en efteruddannelse eller et kursus i økonomi på Erhvervsakademi MidtVest kan du opbygge eller udbygge dine kompetencer inden for økonomi, regnskab, revision, finansiel rådgivning og ejendomshandel.

På Erhvervsakademi MidtVest kan du tage både enkeltstående kurser og hele akademiuddannelser inden for finans og økonomi, som alle giver dig papir på dine opnåede færdigheder, når du er færdig.

Kurserne kan tages enkeltvis, og du kan efter et eller flere kurser beslutte dig for at tage en hel efteruddannelse i økonomi og finans.

På Erhvervsakademi MidtVest får du en konkret og let anvendelig undervisning, som du – og din arbejdsplads – vil få gavn af med det samme.

Efteruddannelse inden for økonomi og finansiering giver dig en række muligheder for enten at udvikle dig i dit eksisterende job eller søge nye jobmuligheder fx som ejendomsmægler eller bankrådgiver.

Sådan bliver du ejendomsmægler

Drømmer du om at arbejde med køb og salg af blandt andet huse, grunde og lejligheder?

Som ejendomsmægler er du med sælger eller køber hele vejen og er ansvarlig for, at der er styr på processen.

Der er flere veje til at blive ejendomsmægler. Din uddannelsesbaggrund og tidligere erfaring er afgørende for, hvad der er den rigtige vej for dig.

Du lærer om bl.a.:

  • samfundsøkonomi og erhvervsjura
  • markeds- og forretningsforståelse
  • bolighandel

Sådan bliver du rådgiver i bank eller realkredit

Drømmer du om en karriere inden for den finansielle sektor? Så kan en akademiuddannelse i finansiel rådgivning være lige noget for dig.

Du får kompetencerne til at kunne arbejde med private og virksomheder som rådgiver i fx bank eller realkredit.

Uddannelsen er udarbejdet i samarbejde med en række stærke beslutningstagere på området, så du er sikret en uddannelse, der passer præcis til branchens behov.

Du lærer bl.a. om:

  • erhvervsjura
  • finansielle forretninger
  • investering og finansiering i virksomheder

Har du spørgsmål?

Andreas Mølgaard Laursen
Andreas Mølgaard Laursen
Karriere- og studievejleder
T: 29 69 81 70