Læs til VVS-installatør eller el-installatør på deltid

Hvis du gerne vil bygge ovenpå dine VVS- eller el-kompetencer og blive klædt solidt på til at være faglig ansvarlig for installationsopgaver, så er akademiuddannelsen (deltid) til VVS-installatør eller el-installatør lige noget for dig.

Hvis du lige nu arbejder som VVS'er eller elektriker, men kunne tænke dig at læse videre til installatør, er akademiuddannelserne i VVS- og el-installation for dig.

Du tager uddannelserne på deltid, mens du arbejder. Du kan altså beholde dit arbejde og forbindelsen til din virksomhed, mens du er på skolebænken.

Hvorfor læse til VVS- eller el-installatør?

Akademiuddannelserne i henholdsvis VVS- og EL-installation er vejen til at blive autoriseret installatør.

En uddannelsen til installatør giver dig mulighed for at varetage nye arbejdsopgaver i din nuværende virksomhed. Den åbner også for nye jobmuligheder.

Som VVS- eller el-installatør kan du arbejde som eksempelvis:

  • rådgivende el- eller VVS-ingeniør
  • rådgiver
  • projektleder
  • overmontør
  • entrepriseleder

Du kan også starte som selvstændig

Med en akademiuddannelse i VVS- eller el-installation har du også muligheden for at starte op som selvstændig installatør.

På EAMV kan du tage alle de fag, du skal bruge for at blive godkendt som faglig ansvarlig hos sikkerhedsstyrelsen og herved opnå din autorisation.

Kontakt og vejledning

Anni Kibsgaard Frandsen
Anni Kibsgaard Frandsen
Studiesekretær
T: 29 69 37 04

"Jeg troede egentlig ikke, jeg ville læse mere, da jeg var færdig som elektriker, men denne uddannelse åbner bare nogle spændende muligheder. Og uddannelsen har givet mig en kæmpe fordel karrieremæssigt."

Kasper Kollerup, el-installatør, Ringkøbing-Skjern Installationsforretning (Læs hele artiklen)