Kursus og efteruddannelse i salg og marketing

Udbuddet af uddannelser og kurser inden for salg og markedsføring er enormt og kan virke lidt uoverskueligt. Hvad skal du gå efter? Et marketingkursus eller salgskursus kan nogle steder klares på få timer, andre tager en flere-årig uddannelse i markedsføring. Der er selvfølgelig forskel på udbyttet – læs med her og bliv guidet igennem dine valgmuligheder.

Afhængig af hvilken erfaring du har i forvejen, hvad du arbejder med og hvad du ønsker at opnå, har du forskellige muligheder for at udvikle dig inden for salg og markedsføring.

På Erhvervsakademi MidtVest tilbyder vi både enkeltstående kurser og hele akademiuddannelser inden for hhv. Salg og markedsføring, Retail og Oplevelsesøkonomi.

Som kursusdeltager får du serveret værdifuld viden, som du efterfølgende kan anvende direkte på din arbejdsplads til f.eks. at forbedre arbejdsgangene i din arbejdsdag.

Et kursus eller en efteruddannelse klæder dig på til nye udfordringer på din nuværende arbejdsplads. Eller gør dig klar til at søge nye jobmuligheder, hvis du går med tanker om karriereskifte.

Vores bestseller-kurser inden for salg og marketing

Tag en hel efteruddannelse på akademi-niveau

Salgskursus til salgskonsulenter og key account managers

Mange med interesse for salg vælger at starte med vores kursus i ”Salgspsykologi og grundlæggende salg”. Her får du indsigt i kundetyper og kundeadfærd, og du lærer at opnå bedre salgsresultater.

Hvis salgspsykologien fanger dig og du ønsker at blive endnu klogere, er det oplagt at gå videre og tage hele akademiuddannelsen i Salg og markedsføring, hvor du får flere værktøjer, som gør dig i stand til at arbejde med både markedsførings- og salgsstrategi i et job som fx salgskonsulent eller key account manager.

Har du særlig interesse for detailhandlen eller turisme og oplevelsesøkonomi, har du også mulighed for at tage Akademiuddannelsen i Retail eller Oplevelsesøkonomi.

Der er også mulighed for at kombinere fagene på tværs af uddannelserne, så du kan koncentrere dig om præcis de kurser inden for salg og markedsføring, du finder mest interessant.

Kursus i markedsføring til dig der er marketingkoordinator eller marketingassistent

Med et øget pres fra konkurrenter - både nationalt og internationalt - er en god marketingsstrategi uundværligt for enhver virksomhed, og med vores efteruddannelser i marketing, at du er opdateret på den nyeste viden og værktøjer indenfor området.

Vores marketing kurser er både relevant for dig, som allerede arbejder indenfor marketing og ønsker at udbygge dine kompetencer - og for dig som har et ønske om at arbejde med markedsføring i fremtiden.

Med kurset ”Marketingsstrategi og forretningsudvikling” vil du bl.a. opnå en grundlæggende strategi- og marketingforståelse og samtidig erhverve konkrete værktøjer, som kan overføres direkte til løsning af virksomhedens strategiske marketingføringsopgaver.

Ønsker du i stedet at blive klogere på de mange digitale markedsføringsteknikker, kan du tage kurset ”Digital Markedsføring”, hvor du opnår kompetencer indenfor bl.a.:

  • Udvikling af digitale markedsføringsstrategier
  • Planlægning og udførelse af konkrete digitale markedsføringsaktiviteter
  • Måling og opfølgning på digitale marketingstiltag
  • (Evt. tilføj noget med SEO og SoMe hvis dette er en del af kurset)

Er enkelte kurser ikke nok kan du vælge at tage akademiuddannelsen i salg og markedsføring, som udover markedsføring også forbedrer dine kompetencer inden for salg og kommunikation.

Kontakt og vejledning

Simone Torp
Simone Torp
Karrierevejleder
T: 29 69 81 70