Sundhed, fødevarer og ernæring er i disse år populære og vigtige fagområder, og kost- og ernæringsspecialister er efterspurgt som aldrig før. 

Vil du have ansvaret for at planlægge og lede produktionen af ernæringsrigtige måltider i storkøkkener? Mangler du inspiration til udarbejdelse og udvikling af dagskostforslag og måltidsproduktioner? Og vil du gerne blive i stand til at vurdere de forskellige risici ved mad- og måltidsproduktion?

Så er en akademiuddannelsen i ernæring noget for dig.

En efteruddannelse eller et enkeltstående kursus inden for ernæring og sundhed er for dig, der allerede er beskæftiget som ernæringsassistent, kok, gastronom eller lignende og gerne vil bygge videre på dine færdigheder.
Du får her mulighed for at udvikle dig i dit eksisterende job eller søge nye jobmuligheder i f.eks. storkøkken, kantine eller fødevareindustrien.

Hvad kan du med en efteruddannelse i ernæring?

Linda er uddannet ernæringsassistent, men landede i et job, hvor hun fik ansvaret for madproduktionen i et storkøkken. 

I videoen fortæller hun, hvorfor hun startede på efteruddannelsen i ernæring, og hvad den har givet hende.