Kursus og efteruddannelse inden for teknologi, byggeri og produktion

Hvis du er på udkig efter kurser og efteruddannelser inden for tekniske fag og byggeri, så er det værd at holde øje med både de kendte og mindre kendte tilbud.
De fleste kender muligheden for at uddanne sig til VVS-installatør og el-installatør, men ved du, at der også findes efteruddannelser indenfor bygge og anlæg, produktion, automation, logistik, innovation og energiteknologi?

Erhvervsakademi MidtVest udbyder i alt seks akademiuddannelse og en række afgrænsende kurser inden for teknologi, byggeri og produktion.

Fælles for dem alle er, at de giver dig attraktive og efterspurgte kompetencer – og sikrer dig gode fremtidsudsigter på arbejdsmarkedet.

Om du skal vælge en hel efteruddannelse på deltid eller et enkelt kursus, afhænger af hvilke kompetencer du ønsker.

De tekniske efteruddannelser hos os har det til fælles, at undervisningen bygger ovenpå din praktiske arbejdserfaring og hele tiden har benene på jorden. På den baggrund formidler vi den nyeste viden og best practice på det konkrete fagområde.

Tekniske efteruddannelser

Bliv VVS-installatør eller EL-installatør

Akademiuddannelserne i henholdsvis VVS- og EL-installation er vejen til at blive autoriseret installatør, og de er derfor de to mest kendte og efterspurgte af de tekniske uddannelser.

Hvis du brænder for at bygge ovenpå dine VVS- eller EL-kompetencer og blive klædt solidt på til at være faglig ansvarlig for installationsopgaver, så er uddannelsen til VVS-installatør eller EL-installatør lige noget for dig.

Vi tilbyder de VVS-kurser og EL-kurser, du skal bruge for at blive godkendt som faglig ansvarlig hos sikkerhedsstyrelsen og herved opnå din autorisation.

Med en autoriseret installatør-uddannelse får du nye jobmuligheder, fx:

  • salgsingeniør
  • rådgivere
  • overmontør
  • muligheden for at starte op som selvstændig el-installatør eller VVS-installatør

Kontakt og vejledning

Brian Dyrmose
Brian Dyrmose
Udviklingskonsulent & underviser for teknologi, produktion og byggeri
T: 29 69 37 60

Aktuelle kurser inden for teknologi, byggeri og produktion