Efteruddannelser i fødevarer, ernæring og sundhed

Sundhed, fødevarer og ernæring er i disse år populære og vigtige fagområder, og kost- og ernæringsspecialister er efterspurgt som aldrig før. På Erhvervsakademi MidtVest kan du udbygge dine eksisterende kompetencer gennem kurser og efteruddannelse inden for fødevarer, ernæring og sundhed.

Med en efteruddannelse eller kortere kurser inden for fødevarer, ernæring eller sundhed har du mulighed for at ud udvikle dig i dit eksisterende job eller søge nye jobmuligheder i f.eks. storkøkken, kantine, fødevareindustrien eller i social-, sundheds- og plejesektoren.

Vi udbyder afgrænsede kurser og hele akademiuddannelser i ernæring, sundhedspraksis, velfærdsteknologi og proces-, laboratorie- og fødevareteknologi. Uddannelserne har det til fælles, at de klæder dig solidt på med konkrete redskaber og de nyeste metoder, så du bliver i stand til at udfylde nye jobfunktioner.

Vores bestseller-kurser inden for kost, ernæring og sundhed

Tag en hel efteruddannelse på akademi-niveau

Enkelt kursus eller hel uddannelse?

Kompetencer og uddannelse inden for fødevarer, ernæring og sundhed kan bruges på mange arbejdspladser, og samtidig er det vigtigt løbende at efteruddanne sig for at forblive relevant på arbejdsmarkedet. Heldigvis er det både muligt at tage kortere kurser og længerevarende efteruddannelser i fødevarer, sundhed og ernæring hos os – ved siden af dit job.

Du behøver ikke bestemme dig på forhånd, om du ønsker enkeltstående kurser i fødevarer, ernæring og sundhed, eller du til tage en hel efteruddannelse. Du kan sætte kurserne sammen til en akademiuddannelse, når blot du tager alle 6 kurser inden for 6 år.

Undervisningen er delt ind i afgrænsede moduler, hvor vi arbejder med praksisnære cases og spændende problemstillinger fra din og de andre medstuderendes hverdag. Vi formidler den nyeste viden, så den er nem at forstå og anvende i din hverdag.

Vælg det rette for dig

Vi har det rette uddannelsestilbud til dig, som f.eks.:

  • ønsker ny inspiration til at lede produktionen af ernæringsrigtige måltider i kantiner og storkøkkener
  • der står i spidsen for forsøg og projekter inden for fødevarebranchen.

Hvilken specifik efteruddannelse der passer til dig, kan det være svært at researche sig til. Derfor står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål og rådgive dig i forhold til din jobsituation eller dit teams behov, hvis du er leder.

Kontakt og vejledning

Inge Hummelshøj Hansen
Inge Hummelshøj Hansen
Udviklingskonsulent for laboratorie, fødevarer og sundhed
M: 29 69 64 91