Som faglært eller ufaglært i beskæftigelse kan du hvert år vælge gratis uddannelse for op til 10.000 kroner via midler fra omstillingsfonden.

Alt du skal gøre er at finde den uddannelse eller det kursus, der passer til dine behov.

Er du i job og er du ufaglært eller faglært?

Så har du mulighed for at få dækket op til 10.000 kr. af dit deltagergebyr på kurser/moduler på efteruddannelserne hos Erhvervsakademi MidtVest. Næsten alle vores kurser koster under 10.000 kr. - dvs. at du kan komme på kursus helt gratis!

Hvem kan få tilskud?

Du kan blive fritaget for deltagergebyret, hvis du er ufaglært eller faglært – dvs. har en gymnasial uddannelse eller erhvervsuddannelse som højeste uddannelse. Det eneste kriterie herudover er, at du skal være i job.

Tilskuddet kan ikke bruges til at dække udgifter til bøger, transport, forplejning og lignende.

Søg nu!

Midlerne uddeles efter "først til mølle"-princippet. Derfor anbefaler vi, at du søger hurtigst muligt for at sikre dig tilskuddet.

Sådan søger du:

  1. Download og udfyld denne pdf
  2. Vedhæft den udfyldte pdf, når du tilmelder dig dit kursus eller upload den via sikkermail

Spørgsmål?

Er du i tvivl om noget? Vil du gerne være sikker på, at du har gjort det helt rigtigt? 

Kontakt os endelig på tlf. 9627 5700 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..


Hvor kommer pengene fra?

Midlerne kommer fra den såkaldte Omstillingsfond og dækker deltagergebyret på både korte og længerevarende moduler med op til 10.000 kr. om året. Hvis du derfor gerne vil i gang med at videreuddanne dig, eller måske allerede er i gang og gerne vil fortsætte på en akademiuddannelse, har du mulighed for at få glæde af midlerne.

Ordningen gælder fra 2018 - 2022, så du kan derfor opnå helt op til 40.000 kr. i alt.

Fonden råder over 65 millioner kroner pr. år i alle fire år, og midlerne fordeles efter princippet om ”først til mølle”.

Find dit kursus