Bliv Scrum Master certificeret med vores Scrum Master uddannelse.

Scrum er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til softwareudviklingsprojekter og andre projekter med kompleksitet og uforudsigelighed. Din Scrum Master rolle er som neutral facilitator er at coache og rydde hindringer for udviklingsteamet, samt sikre at alle processer bliver overholdt.

Kort og godt leder du projektets proces ved at facilitere agendaen, herunder møder. I dit Scrum Master job er du ansvarlig for en række Scrum Master opgaver som berører både udviklingsholdet og produkt ejeren. På dette Scrum Master kursus forbereder du de 2 undervisningsdage med e-learning og som afsluttes med en Scrum Master certificering. 

Forløb

Dette Scrum Master kursus er et blended learning-kursus, hvor du via e-learning forbereder dig til 2 undervisningsdage med en akkrediteret underviser. E-learningen indeholder videoer, quizzer, testeksaminer og tilknyttet træner support, som giver dig en god støtte både før og efter eksamen.

Målgruppe

Projektdeltagere samt nye og øvede projektledere, der ønsker indsigt i Scrum Master metoden. Da kurset er et selvstudie, får deltagerne ikke den samme praktiske øvelse og coaching som på klassekurset. Selvstudie er primært beregnet til dig i målgruppen, som allerede har erfaring med Scrum eller som efter endt certificering skal arbejde sammen med kollegaer med Scrum erfaring.

Forudsætninger

Der er ingen krav til forudsætninger for at deltage på dette kursus.

Eksamen og diplom

Eksamen tages online og Scrum Master selvstudie afsluttes med en 2 timers multiple choice online eksamen med 100 spørgsmål. 

Forberedelse

Du skal forvente at bruge ca. 30 timers forberedelse til læsning af manual, gennemgang af e-learning samt løsning af opgaver og test-eksamen.

Pris: kr. 10.900,. incl. forplejning og materialer 

Kurset udbydes i samarbejde med Flecta Consulting 

Flecta.png