Er du uddannet maskinmester? Har du lyst til at lære mere om vvs-installationer og søge autorisation som vvs-installatør?

Så tag VVS-installation som en særligt tilpasset uddannelse.

På Erhvervsakademi MidtVest kan du tage akademiuddannelsen i VVS-installation som en særligt tilpasset uddannelse på deltid, hvor vores undervisere tager højde for dine forudgående kompetencer.

Kort om uddannelsen

Som autoriseret VVS-installatør får du værktøjer med i bagagen, så du kan påtage dig ansvaret for længerevarende installationsprojekter og blive en vigtig brik i den grønne omstilling.

Uddannelsen kvalificerer dig til selvstændigt at kunne varetage arbejde med at projektere, installere samt varetage driften af systemer inden for gas og VVS. Du vil kunne lede installationstekniske projekter og håndtere et autorisationsmæssigt ansvar samt projektere, tilrettelægge og styre udførelsen af gas- og VVS-tekniske anlæg og installationer med anvendelse af den nyeste teknologi.

Med autorisationen i hånden kan du starte som selvstændig, være ansat i en større installationsforretning eller arbejde som rådgiver/konsulent.

Læs mere om Akademiuddannelsen i VVS-installation her.

Mød en færdiguddannet vvs-installatør

Har du spørgsmål?

Du kan altid få svar på spørgsmål om alt fra det faglige indhold, hvordan du kommer i gang, økonomien i at studere og ansøgningskrav.

Kontakt underviser Kent Høymark på 29 69 81 79 /Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
eller underviser Arne Hosbond på 29 69 81 77 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.